Nieuws

Wedstrijden week 41

Helaas zijn de wedstrijden uitgesteld en kunnen we de wedstrijden niet meer aanschouwen of spelen. Ter herinnering aan het laatste wedstrijdweekend hebben we de teams gevraagd om een kleine samenvatting van hun wedstrijd te schrijven. Op deze manier kunnen we een beetje terugblikken op die goede oude tijd. Hieronder kun je samenvattingen lezen van Kroton wedstrijden die in week 41 zijn gespeeld, zodat je terug kunt denken aan dit weekend met het gevoel dat je er was! Kijk zeker regelmatig op deze pagina, want die wordt vaak bijgewerkt met nieuwe wedstrijdsamenvattingen, als de wedstrijden weer doorgaan!

U kunt hier ook wedstrijdsamenvattingen van voorgaande weken lezen:

Week 40

Week 39

Week 38

Hopelijk zijn we allemaal snel weer samen op het veld!

Dames 7

Pff ... Het duurde een paar weken om na de zomervakantie weer onze draai te vinden! Dus hier is de eerste wedstrijdsamenvatting van dames 7. De start was nogal zwaar, voor het eerst in de 3e klasse is het niet gemakkelijk. Met een aantal nieuwe spelers en de spelers van vorig jaar moesten we aan elkaar wennen, vertrouwen opbouwen en meer trainen. Helaas kon onze trainer ons niet coachen, maar met goed advies en tips gingen we het rocken! Gelukkig speelde Noam van H2 zijn wedstrijd voor ons en wilde hij ons daarna coachen. De eerste set duurde erg lang met veel rally's. De start verliep goed, maar we verloren de set met 25-21. In de tweede set hadden we in het begin wat problemen, maar kwamen aan het einde weer terug. Helaas verloren we deze set ook met 25-19, maar we zullen de geweldige hit van Rosa Lotte niet vergeten, ze maakte een geweldig punt! Over de derde set willen we liever niet praten ... Voor de laatste set gold: nu of nooit! Door gebruik te maken van elkaars sterke punten kwamen we heel dichtbij, vochten we tot het einde en pakten die laatste set met 24-26! Helaas 3-1, maar Olympia DS7 tot een volgende keer!

Set 1: 25 - 21

Set 2: 25 - 19

Set 3: 25 - 15

Set 4: 24 - 26

Olympia DS7 vs. Kroton DS7: 3-1

Heren 2

Op zaterdag 10 oktober, in de namiddag, ging H2 op een klein uitstapje naar Selwerd om tegen Olympia HS4 te spelen. De tegenstanders leken sterk en hadden een aantal goede aanvallers, maar dat stopte ons niet. Zoals gebruikelijk begonnen we een beetje wankel toen we de eerste set 21-25 verloren. Daarna begonnen we het tempo op te voeren. De sets waren goed, het aanvallen was sterk, sommige services waren aces en killer blocks gebeurden regelmatig in de volgende 3 sets. Hierin wonnen we: 25-15, 25-21 & 25-22. We eindigden de wedstrijd met een goed afscheid, terwijl we elkaar applaudisseerden voor de mooie competitie. Gelukkig hebben we weer een overwinning toegevoegd aan onze overwinningsreeks.