Ereleden

G.S.V.V. Kroton telt momenteel drie officiele ereleden. De ereleden hebben deze status verkregen wegens bijzondere verdiensten voor de vereniging.


Theo Huyveneers - Theo Huyveneers is in 1974 tot erelid benoemd. Hij heeft in de periode 1967 t/m 1973 bijzonder veel betekend voor Kroton en delen van die periode als enige bestuurslid de vereniging draaiende gehouden.


Ben Feijen - Ben Feijen is eind jaren '70 tot erelid benoemd. Hij heeft als kandidaat-notaris geholpen na zijn studententijd in de professionalisering van de vereniging. 


Peter Postma - Op 7 oktober 2020, om precies 20:00, is Peter Postma precies 10 jaar na zijn bestuursjaar bij onze vereniging door het 56ste bestuur van G.S.V.V. Kroton tot erelid benoemd. Peter is sinds 2007 al actief binnen de vereniging, als lid van verschillende commissies en als penningmeester van het 46ste G.S.V.V. Kroton bestuur. Zelfs na dat hij de vereniging als spelend lid heeft verlaten is hij op verschillende manieren nog betrokken geweest bij de vereniging: lid van de RDW, lid van de KasCie, lid van de HuisCie en als verenigingsexpert heeft hij vele Krotonners het scheidsrechtervak geleerd.

Onze sponsoren