Bedrijventoernooi

Op vrijdag 28 juni 2024 staat Kroton Beach in het teken van de ondernemersgeest. De 30e editie van het bedrijventoernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST. Ons bedrijventoernooi biedt de perfecte gelegenheid voor jou en jouw medewerkers om als team te groeien en in teamverband jullie vaardigheden op het zand in de strijd te gooien. Na afloop van het toernooi kun je met de andere bedrijven en ondernemers in contact komen tijdens de informele netwerkborrel. In het verleden hebben meer dan 40 teams deelgenomen aan dit toernooi en we hopen dit aantal dit jaar nog verder te verhogen.

De organisatie is in handen van de studentenvolleybalvereniging Kroton. Meedoen? Stel jullie team samen met 4 personen* en strijd mee in het niveau hoog, midden of laag. Ieder bedrijf mag met meerdere teams meedoen.

Op de dag zelf kun je je melden vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur beginnen de eerste wedstrijden. Rond 18.00 uur is het toernooi afgelopen, waarna er een prijsuitreiking zal plaatsvinden met mooie prijzen! De kosten per team zijn 120 euro. Dit is inclusief een borrelpakket voor tijdens de informele netwerkborrel na afloop van het toernooi.

Net als andere jaren hopen we jullie te zien op het toernooi aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Klik op de knop rechts en geef jouw team op! Opgeven kan uiterlijk tot 23 juni 2024. Als jullie een vraag hebben, stuur dan een email naar krotonbeachcie@gmail.com. 

*Het meenemen van extra spelers is toegestaan maar in de organisatie wordt rekening gehouden met 4 personen per team (denk aan drankjes en prijzen).

Kroton Beach WEST wordt mede ondersteund door alle bedrijvenverenigingen in de gemeente Groningen.

WEST_Volleybaltoernooi_logo3.png
Your_paragraph_text_3.png

Onze sponsoren