Evenementen

Het leuke van volleyballen bij Kroton is dat je naast plezier op het volleybalveld ook kan deelnemen aan super leuke activiteiten! Het hele jaar door zorgt onze eigen AcCie voor vermaak naast het volleybalveld, maar ook in samenwerking met andere Groninger studentenvolleybalverenigingen organiseren wij verschillende activiteiten. En vergeet niet de BeachCie, die ieder jaar weer het leukste volleybaltoernooi in de zon organiseert: Kroton Beach! Van kleine tot grote activiteiten, bij Kroton vinden we het belangrijk dat je je team en de rest van de verenging ook buiten de sport om leert kennen! Meer informatie over alle jaarlijkse evenementen vind je hieronder, tevens vind je een overzicht met aankomende activiteiten. Vergeet ook niet onze activiteitenpagina en Facebookpagina in de gaten te houden met de laatste informatie over alle aankomende activiteiten. 


AANKOMENDE EVENEMENTEN

Benieuwd op welke datum we een activiteit organiseren? Hieronder vind je een overzicht. Vergeet je zelf niet aan te melden via de website! Hopelijk tot snel op een van de evenementen.

28
jun
Kroton Beach
  • Activiteiten
  • Hoornseplas

KROTON BEACH

Kroton Beach is een van de grootste beachvolleybaltoernooien in het noorden van Nederland. Drie dagen lang wordt er gevolleybald in verschillende categorieën, zoals bijv. bedrijven- en jeugdcompetitie. Ieder jaar zorgt het toernooi voor drie dagen volleybalplezier aan de Hoornseplas.

Kroton_beach.jpg

DE BROUWERIJ KROTON EXTERN TOERNOOI

De Brouwerij Kroton Extern Toernooi is een laagdrempelig en gezellig volleybaltoernooi dat traditiegetrouw plaats vindt op de zondag na een leuk zaterdagfeest in Café de Brouwerij. Ieder jaar geven veel leden en oud Krotonspelers zich op voor dit toernooi, maar ook zien we ieder jaar weer nieuwe gezichten.


Extern_toernooi.jpg

DKV TOERNOOI

Het DKV toernooi is een van de grootste volleybal toernooien in Noord-Nederland. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de drie Groningse studentenvolleybalverenigingen Donitas, Kroton en Veracles. Het toernooi vindt plaats op het Universitair Sportcentrum (ACLO) te Groningen. Ga voor meer informatie naar de website van DKV.

DKV.jpg

VKDT GALA

Het VKDT gala is het gala voor alle volleyballende studenten van Groningen. Het gala wordt georganiseerd door de vier studenten(beach)volleybalverenigingen van Groningen: Veracles, Kroton, Donitas en Tweeslag. Om het jaar vindt het gala plaats.

VKDT.jpg

JAARLIJKSE LEDEN ACTIVITEITEN

Aan onze leden activiteiten mogen alleen leden van Kroton deelnemen. De activiteiten worden georganiseerd door de AcCie. Ieder jaar verzint de AcCie weer leuke en wisselende activiteiten, maar er zijn een paar activiteiten die ieder jaar weer terug komen zoals het Kroton Kamp, Running Dinner en Intern Toernooi.

leden_activiteiten.jpg

Onze sponsoren