Meet Kroton Picknick

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
19 sep. 2021 15:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Bestuur 2021-2022
Datum en tijd
19 sep. 2021 15:00 - 17:00
Locatie
Noorderplantsoen

Meet Kroton Picknick

Om onze nieuwste Krotonners te verwelkomen, organiseren we dit jaar een Meet Kroton Picknick! 

Deze activiteit biedt de mogelijkheid om de mensen achter Kroton beter te leren kennen! Het bestuur en alle commissies zullen aanwezig zijn, zodat je kan zien op hoeveel manieren je actief kan zijn in Kroton. Elke commissie zal een lekkere snack meenemen en zal er zijn om al je vragen te beantwoorden. Geïnteresseerd in een van de commissies? Misschien zijn er nog plekken vrij om meteen aan de slag te gaan, of je kunt zorgen voor een vroege plek in een commissie voor het volgende seizoen! 

Ook als je Kroton al kent kan je meedoen! Je kunt niet alleen de nieuwste Krotonners ontmoeten, maar ook lekkere hapjes eten, en genieten van de middag met je favoriete vereniging. 

De picknick zal plaatsvinden in het Noorderplantsoen, meer informatie over de precieze locatie volgt nog. In geval van slecht weer zal een plan B worden aangekondigd. 

Ben je nieuw bij Kroton en wil je niet alleen gaan? Meld je dan aan voor het Kroton Buddy Programma en ga samen met je Buddy! Aanmelden hiervoor kan tot 12 september, meer informatie vind je hier.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren