Buddy Programma

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Board 2020-2021
Datum en tijd
12 sep. 2021 23:00 - 23:00

Buddy Programma

Ben jij nieuw bij Kroton en wil je de vereniging graag beter leren kennen? Of ben jij een ervaren Krotonner en wil jij je enthousiasme over de vereniging graag delen met nieuwe leden? Of wil je graag nieuwe mensen leren kennen binnen Kroton? Doe dan mee aan het Buddy programma! 

Hierbij worden nieuwe leden gekoppeld aan leden die al langere tijd lid zijn van Kroton zodat ze samen naar de eerste activiteiten kunnen gaan, en we samen één groot team kunnen vormen! Niet alleen heb je dan als nieuw lid meteen een bekend gezicht binnen de vereniging, ook kan je bij je buddy terecht voor al je vragen over het Kroton-leven! Als je al een tijdje lid bent van Kroton is dit je kans om je kennis te delen en de nieuwe leden te leren kennen!

Ben jij niet een van Krotons nieuwste aanwinsten, maar wil je Kroton en zijn leden graag beter leren kennen, dan mag je natuurlijk ook deelnemen! Iedereen is welkom!

Je kan je inschrijven tot en met 12 september, zodat jij op woensdag 15 september al samen met je buddy naar de eerste borrel toe kan! Zorg wel dat je je ook inschrijft voor die evenementen, daarover kan je hier meer informatie vinden: https://www.kroton.nl/over-kroton/informatie-voor-leden/activiteiten

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren