Nieuws

Hallo IntroCie!

Hallo IntroCie!

Dit jaar heeft het bestuur van 2021-2022 zich als doel gesteld om het aantal actieve leden in de vereniging te vergroten. Een van de nieuwste commissies die aan Kroton is toegevoegd is de IntroCie!

De IntroCie is er op gericht om onze nieuwste leden zich welkom te laten voelen! Zij zullen in het begin van het jaar diverse introductieactiviteiten organiseren, maar ook een Buddy Programma opzetten, zodat iedereen zich meteen geïntegreerd voelt. Het Buddy Programma zal in de vorm van families zijn, waarbij ervaren krotonners zich kunnen koppelen om de 'ouders' van enkele nieuwe krotonners te worden! Deze families zullen samen activiteiten bijwonen, maar ook tegen elkaar strijden in verschillende activiteiten. Heb je interesse om krotonouder te worden? Of kijk je ernaar uit om lid te worden van Kroton zodat je je bij een gezin kunt aansluiten?

Binnenkort volgt er meer informatie over hoe je je kan aanmelden!

Tot slot nog een berichtje van de IntroCie zelf:

"Op 9 mei 2022 ontmoetten zes onbekenden elkaar bij La Place en werd Krotons nieuwste commissie geboren!!! De IntroCie!!!! Deze zes onbekenden zijn... tromgeroffel graag (ook al kun je het al zien aan de foto).... Gianluca (Voorzitter), Tessa (Secretaris), Viktoriya (Penningmeester), Marcel (Buddy Coördinator), Sophia (PR & Marketing) en Andrés (PR & Marketing). Onze rol in Kroton zal zijn om ervoor te zorgen dat nieuwe leden zo soepel mogelijk integreren binnen deze geweldige vereniging! Om dit te doen hebben we besloten om buddy programma's te houden in families, dus als je een geweldige Kroton Family wilt starten, zorg er dan voor dat je je in augustus aanmeldt!!!! 👨👩👧👦

We hopen jullie allemaal te zien voor onze geweldige activiteiten in het nieuwe seizoen!!! IntroCie Out *mic drop*"

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren