Ronde 2: Bestel je Lustrum shirt!

WHEN THE CLOCK STRIKES 12!

Heb je de eerste ronde geen Lustrum shirt kunnen bestellen of wil je graag een tweede Lustrum shirt erbij? Dan hoef je niet langer te wachten, want ronde 2 komt eraan! Bestel hier alsnog jouw Lustrum shirt en draag hem net als 111 andere Krotonners overal naar toe!  

 

Praktische informatie:

Normaal gesproken is het shirt €32,95, maar ook deze ronde is er weer wat korting op de shirts geregeld! De shirts zijn nu €29,95! 

De shirts komen overeen met het wedstrijdshirt. Wil je het shirt dus eerst passen, pas dan een wedstrijdsshirt of vraag een andere Krotonners of je het Lustrum shirt mag passen. 

Voor de mannenshirts (unisex): deze vallen een maat groter uit. Bestel dus een maat kleiner dan je gewend bent.

 

De shirts zijn te bestellen tot 18 februari 00:00. Wil je eerst het shirt passen, dan kan dat op de 1 van de komende thuisspeeldagen. Naar verwachting worden de shirts eind maart geleverd en zul je het shirt kunnen afhalen op een thuisspeeldag.

 

Voor externen: jullie zijn meer dan welkom om een shirt te bestellen! Let op: in het geval we het shirt naar jouw adres moeten verzenden, zijn de verzendkosten voor jou (lustrumkroton@gmail.com)

 

*Annuleren is niet mogelijk.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren