Kroton Vakantie naar Porto!

Kroton Vakantie naar Porto!

Het is tijd voor de allereerste Kroton vakantie! Van 25 augustus tot 30 augustus zullen we met een groep van 25 Krotonners naar Porto gaan! Hier staat een week vol met leuke activiteiten op de planning en natuurlijk is er ook tijd om te relaxen, op het strand te liggen, en naar de bezienswaardigheden toe te gaan waar jij graag naartoe wil. 

Op de eerste dag maak je kennis met de stad Porto via een wandeltour, gevolgd door een fantastische wijnproeverij 😍🍷 Op zaterdag heb je vrije tijd om met een groep vrienden de stad te verkennen. Je kunt gaan winkelen, terrasjes pakken, feesten en goed gebruik maken van jouw persoonlijke Porto Discount Card!🤩 

Op zondag hebben we een boottocht georganiseerd waarna je de dag op het strand kunt afsluiten 🚤🏖 Tenslotte sluiten we de reis af met een extra vrije dag waarin je de laatste souvernirs kunt kopen, lekker kunt genieten van de mooie stad of andere activiteiten kunt beleven. 

De reis kost €400,- per persoon, inclusief hostelverblijf, vervoer, ontbijt (lunch en diner zijn niet inbegrepen), Porto Card, en leuke culturele- en strandactiviteiten. Let op: dit is de maximale prijs. Mocht de trip toch goedkoper uitvallen, krijg je dit geld uiteraard terug. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren