Kroton Beach WEST

Kroton Beach WEST

Terug van weg geweest: Kroton Beach! Op 2 en 3 juli 2022 vindt de 29ste editie van Kroton Beach plaats. Kroton Beach WEST wordt groter en leuker dan ooit tevoren! Wat hebben we voor jullie in petto? Een dag vol strijd, mooie prijzen, een verfrissend thema, bbq, hopelijk een lekker zonnetje en nog veel meer! Hier is een korte samenvatting:

- Kroton Beach vindt dit jaar plaats op 2 en 3 juli. Op deze dagen wordt gestreden van 1e divisie tot 4e klasse en recreanten. Teams kunnen zich melden vanaf 9.30. De wedstrijden starten om 10.00 en zijn omstreeks 17.00 afgelopen. De kosten per team zijn 28 euro.  

- Het jeugdtoernooi op Kroton Beach vindt dit jaar plaats op 3 juli. Op deze dag wordt er gestreden in C en B Jeugd. Teams kunnen zich melden vanaf 10.00. De wedstrijden starten om 11.00 en zijn omstreeks 17.00 afgelopen. De kosten per team zijn 21 euro.

 

Enkele aandachtspunten:

Wil je ook het enige echte Kroton Beach 2022 toernooishirt? Bestel het via deze link (check onze socials voor de winactie).

Op 2 juli is er een BBQ. Aanmelden kan hier.

Maar het belangrijkste: wil je je inschrijven en het leukste toernooi van het noorden meemaken? Klik dan op deze link.

Het thema dit jaar is: UNDER THE SEA. Vergeet dus niet om voor je team een leuk kostuum te regelen om in te spelen en misschien win je wel een prijs!

 

Net als andere jaren hopen wij jullie te zien op het toernooi aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Opgeven kan uiterlijk tot 26 juni 2022.  Als je een vraag hebt, stuur dan een email naar beach@kroton.nl

Tot op het zand!

[Door deelname aan het toernooi ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden Kroton Beach 2022]

 

Onze sponsoren