Kroton Beach

Kroton Beach

Op 30 juni, 1 en 2 juli vindt de 30e editie van Kroton Beach plaats. Kroton Beach West wordt groter en leuker dan ooit tevoren! Wat hebben we voor jullie in petto? Een dag vol strijd, mooie prijzen, een verfrissend thema, bbq, hopelijk een lekker zonnetje en nog veel meer! Hier is een korte samenvatting:

- Het bedrijventoernooi zal dit jaar plaats vinden op 30 juni. Het bedrijventoernooi biedt de perfecte gelegenheid voor jou en jouw medewerkers om als team te groeien en in teamverband jullie vaardigheden op het zand in de strijd te gooien. Na afloop van het toernooi zal er een informele netwerkborrel plaatsvinden. De kosten per team zijn 100 euro. Dit is inclusief een borrelpakket!

- Kroton Beach vindt dit jaar plaats op 1 en 2 juli. Op deze dagen wordt gestreden van 1e divisie tot 4e klasse recreanten. Teams kunnen zich melden vanaf 9:30. De wedstrijden starten om 10:00 en zijn omstreeks 17:00 afgelopen. De kosten per team zijn 30 euro. 

- Het jeugdtoernooi vindt dit jaar plaats op 3 juli. Op deze dag wordt er gestreden in C en B Jeugd. Teams kunnen zich melden vanaf 10:00. De wedstrijden starten om 11:00 en zijn omstreeks 17:00 afgelopen. De kosten per team zijn 21 euro. 

- De Kroton Beach BBQ vindt plaats op 1 juli, direct na de wedstrijden. Aanmelden kan hier

- Wil je ook het enige echte KrotonBeach 2023 toernooishirt? Bestellen kan via deze link!

Maar het allerbelangrijkste: wil je je inschrijven voor het leukste toernooi van het noorden? Klik dan op deze link!

Net als andere jaren hopen wij jullie te zien op het toernooi aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Opgeven kan uiterlijk tot 25 juni 2023. Als je een vraag hebt stuur dan een mail naar beach@kroton.nl

Tot op het zand!

Onze sponsoren