De Brouwerij Extern Toernooi

De Brouwerij Extern Toernooi

Beste Krotonners en alle volleybalenthousiastelingen in Groningen (en omgeving)!

We zijn enthousiast om jullie uit te nodigen voor ons De Brouwerij Extern Toernooi op 18 februari! Het wordt een middag vol volleybal en veel plezier! Een hele dag volleyballen kan vermoeiend zijn, dus er zal genoeg eten zijn in de vorm van een brunch en snacks!

Je kunt je inschrijven voor de volgende niveaus: Heren hoog, Heren laag, Dames hoog, Dames laag en Mix laag. De definitieve indeling van de poules wordt bepaald na de inschrijvingen. De prijs per teaminschrijving bedraagt 35 euro en omvat de brunch en snacks voor de dag. INSCHRIJVINGEN SLUITEN OP 11 FEBRUARI!

De aanmelding is verwerkt wanneer het geld overgemaakt is naar het volgende bankaccount: NL44 INGB 0002 1446 74  (Volleybalvereniging Kroton, kenmerk: extern toernooi)

Het toernooi zal worden gespeeld in poules en finales. De winnende teams ontvangen een prijs!

De eerste wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Alle wedstrijden zullen worden gespeeld in vorm van wedstrijden van 20 tot 30 minuten, allemaal getimed.

Bovendien nodigen we alle deelnemende teams ook uit voor een feestje de avond ervoor bij De Brouwerij! Het thema van dit feest wordt nog aangekondigd!

We hopen jullie daar te zien!

Voor eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen: accie@kroton.nl of 0643702890.

Onze sponsoren