Kroton Camp

Het is tijd voor het KROTON KAMP! Houd het weekend van 6-8 oktober vrij, zodat je niets hoeft te missen van een weekend vol leuke activiteiten!

Je kunt je inschrijven vanaf donderdag 14 september om 13:00 uur.

Houd er rekening mee dat het kamp alleen geannuleerd kan worden tot 2 oktober om 13 uur; anders wordt de volledige prijs in rekening gebracht! Mocht je een vervanger vinden, dan is het je eigen plicht om je geld van de vervanger te krijgen en dit zo snel mogelijk aan de AcCie door te geven!

Het kost €45 pp, zonder alcoholische dranken. Op het kamp kun je wel bier kopen, maar geen sterke drank. Als je wilt kun je drank meenemen.

Er zijn 2 opties beschikbaar: bikers en niet-bikers. De prijs is hetzelfde. Voor de bikers wordt later een groepsapp gemaakt met alle informatie over de reis ernaartoe. Niet-bikers moeten hun vervoer van en naar de accommodatie zelf regelen. Laat ons ook weten via het opmerkingenveld bij de inschrijving of je dieetvoorkeuren hebt (allergieën, vegetarisch, veganistisch, etc.). 

Let op: De fietsroute wordt georganiseerd door krotonners zelf, en Kroton is niet verantwoordelijk. De informatie over wie er naar het kamp fietst is voor de planning. 

We sturen je ook een paklijst, zodat je weet wat je nodig hebt voor je weekend.

We zijn enthousiast om jullie allemaal op kamp te zien!!!! 

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Antonia op +31 6 43 70 28 90 (of een van de andere AcCie leden). 

Kom ook naar de volgende AcCie activiteiten: eerste social van het seizoen (14/09) & running dinner (28/09)! 

Tot ziens!!! - AcCie (Merle, Sophia, Lorenzo, Andres, Ogi, Lizzy & Antonia)

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren