Nieuws

Verbeter je volleybalskills bij de Lycurgus Workshop!

Verbeter je volleybalskills bij de Lycurgus Workshop!

De trainingen zijn inmiddels (bijna) afgelopen, maar dat betekent niet dat je de komende weken stil moet zitten. Wil jij je volleybalskills verbeteren en voorbereid het nieuwe seizoen in gaan om alle tegenstanders te verslaan? Geef je dan nu op voor de Lycurgus Workshop!

Op zondag 26 juni van 11:00 tot 13:00 organiseren we in samenwerking met Lycurgus een volleybalworkshop. Dit is je kans om training te krijgen op Eredivisie niveau, want de training wordt namelijk gegeven door Erik Noordijk, assistent-trainer van het in de Eredivisie-spelende Amysoft Lycurgus Heren 1! Je kent Erik Noordijk wellicht al van de workshop die in het begin van het seizoen is gehouden. Waar de workshop zich toen op volleybal in het algemeen richtte, zal de workshop deze keer dieper ingaan op twee aspecten van het volleybal: de side/out en blok/verdediging. Heb je dus al altijd je blok willen perfectioneren of willen leren hoe jij na de service van de tegenstander het punt kan maken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

De aanmeldingen zijn nu open, dus geef je snel op, want er zijn maar 24 plekken beschikbaar (VOL = VOL!). Je kan je hier aanmelden. Tot dan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren