Nieuws

Smoelenboek thema bekend!

Lieve Krotonners,

Op zondag 20 september heeft de SmoelenboekCie het thema van het Smoelenboek(feest) bekend gemaakt... Kijk snel het filmpje om te weten te komen welk thema het Smoelenboek en Smoelenboekfeest dit jaar hebben.

Nu is het aan jullie om een teamfoto te maken gebaseerd op het thema. Stuur jullie teamfoto plus teamstukje voor zaterdag 3 oktober op naar smoelenboek@kroton.nl of via whatsapp naar een van de commissieleden. Vergeet niet eerst even contact op te nemen met de SmoelenboekCie om te zien of jullie idee voor de teamfoto nog niet door een ander team geclaimd is. Wij komen tijdens jullie training en/of wedstrijd langs om een individuele foto van alle spelers te maken, hierover nemen we nog contact met jullie op! Ben je lid van een commissie binnen Kroton? Dan moet je ook een commissiefoto en -stukje aanleveren in thema!

Mocht je geinteresseerd zijn in het kopen van een pagina in het Smoelenboek, neem dan even contact op met de SmoelenboekCie over de mogelijkheden en prijs. Mocht je nog iemand kennen die graag wil adverteren in het Smoelenboek, laat het ons weten.

Vergeet ook niet de datum van het Smoelenboekfeest in je agenda te zetten: zaterdag 21 november!

Wij kunnen niet wachten om jullie foto's en stukjes te ontvangen en jullie in prachtige themaoutfits te ontvangen op het Smoelenboekfeest. Succes en tot dan!

 

Liefs, SmoelenboekCie 2020-2021

Emma, Vera, Marijke, Tobi, Fea en Noam

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren