Nieuws

November Blog: Het leven van een voorzitter

November Blog: Het leven van een voorzitter

Lieve Krotonners,

Een van onze doelen dit jaar is om de website vaker te gebruiken en ook om meer nieuws te posten. Een van de manieren waarop we dit willen doen is door een blog te beginnen waarin jullie alles te weten kunnen komen over het leven binnen Kroton en wat iedereen aan het doen is. Als voorzitter heb ik de eer om de eerste blog te schrijven. Wie weet, misschien inspireert dit een van jullie wel om volgend jaar de nieuwe voorzitter te worden :)

Ik begon november met een van mijn favoriete dagen: een thuisspeeldag! Mijn eigen wedstrijd ging helaas niet door, maar dat betekende wel dat ik de hele dag aan de bestuurstafel kon zitten om te helpen waar nodig was en naar alle wedstrijden te kijken! Ik sloot de avond af met een van mijn favoriete bezigheden, namelijk dansen in De Doos. Het was een gezellige avond met veel Krotonners, dus het was een groot succes! Voor mij persoonlijk was het ook een succes omdat ik eindelijk een ruggengraat had en niet naar een afterparty ging, zelfs niet na al die keren radje draaien in De Doos. Maar ik had een belangrijke dag de volgende dag, dus een goede nachtrust was belangrijk, aangezien we zouden gaan stemmen op de naamsverandering tijdens de ALV! We hebben uiteindelijk succesvol de naam veranderd naar G.S.V.V. Kroton en daardoor een groot onderdeel van een van onze bestuursdoelen volbracht!

De week daarna was weer gevuld met bestuursvergaderingen, werkvergadering, groepsopdrachten afmaken voor mijn studie en een heel leuk weekend! Mijn team, dames 2, had namelijk een teamweekend! Ik heb voor het eerst gelasergamed en voelde me echt net James Bond. Dat potje lasergamen bracht ook een nieuw level competitiviteit naar boven bij mijn team zoals ik het nog nooit heb gezien, maar het was wel leuk! Maar de dag eindigde daar nog niet, want we gingen meteen door naar De Doos voor een shotje voor sluitingstijd om 20:00 (je vraagt je misschien af, hadden we toen al gegeten? Het antwoord is nee.). Nou ja, het plan was om 1 shotje te doen… Laten we zeggen dat het niet volgens plan ging. Nadat we een silent disco pakket hadden opgehaald zijn we naar mijn huis gefietst waar we eten besteld hebben en de hele avond hebben gedanst. Met nog een laatste activiteit op zondag, een brakke brunch, kwam het teamweekend tot een eind.

In de derde week van november ging ik weer verder met alle serieuze bestuursdingen. Samen met mijn mede-bestuursleden ben ik naar de ACLO Kaderdag geweest, waar we workshops met tips voor ons bestuursjaar hebben bijgewoond. Ik had ook een meeting met het DKV bestuur en bestuursleden van de andere studentenvolleybalverenigingen om het te hebben over het DKV toernooi en ik had een meeting met het sportcentrum over de open deuren in de HG hal tijdens de thuisspeeldagen (wordt vervolgd…). Aan het einde van de week nam ik een kleine pauze van het drukke bestuursleven en ging ik naar huis om mijn moeders verjaardag te vieren.

De laatste week van november was opnieuw gevuld met bestuursvergadering, werk en studie. Ik had ook weer een meeting met het sportcentrum over de open deuren in de HG hal en we hebben een tijdelijke oplossing gevonden (yeey!). We hadden ook een gezellige bestuursavond en hebben eindelijk onze bestuursfoto’s gemaakt. Ik kan niet wachten totdat iedereen ze kan zien! We sloten november af met nog een thuisspeeldag en, ondanks dat we niet naar De Doos konden, heb ik gehoord dat veel teams toch nog een leuke teamavond hebben gehad!

En that’s it! Natuurlijk heb ik nog veel meer gedaan de afgelopen maand, maar daar zal ik jullie niet mee vervelen. Ik hoop dat jullie de sneak peek in mijn leven leuk vonden en stay tuned voor een nieuwe blog van iemand anders volgende maand!

Liefs,

Sanne Potze

Voorzitter ‘21-’22

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren