Nieuws

Meld je aan voor het bestuur van '23-'24

Meld je aan voor het bestuur van '23-'24

Heb jij altijd al een bestuursjaar willen doen? Dan kun je je nu aanmelden voor een bestuursjaar bij Kroton. Als bestuur zorgen jullie er samen voor dat alles geregeld wordt om de vereniging op de kaart te zeggen. Lees hieronder kort welke functies er binnen het bestuur zijn. Meld je voor 1 mei aan door een mail te sturen naar voorzitter@kroton.nl 

Als voorzitter stel je de agenda’s op en houd je overzicht over alle medebestuursleden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor externe verenigingen en sponsoren.

Als secretaris zorg je dat je notulen maakt tijdens bestuursvergaderingen en ben je druk met het inschrijven van (nieuwe) leden in NeVoBo.

Als penningmeester houd je overzicht over alle financiën van de vereniging. Aan het begin van het jaar stel je een begroting op en daarna hou je alle transacties in de gaten.

Als intern coordinator houd je overzicht over alle commissies en (actieve) leden van de vereniging. Je leest de notulen van commissievergaderingen en bent er af en toe ook gezellig bij! Daarnaast ben je natuurlijk bij alle activiteiten & feestjes aanwezig.

Als Hoofd TC houd je overzicht over alle teams en trainers. Je maakt de teamverdelingen en zorgt dat elk team een goeie trainer heeft!

Als wedstrijdsecretaris zorg je dat de thuisspeeldagen soepel verlopen. Daarnaast komen teams & tegenstanders bij jou om wedstrijden te verplaatsen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren