Nieuws

Maak kennis met onze sponsoren!

Maak kennis met onze sponsoren!

Allereerst beginnen we met onze enige echte stamkroeg, Café de Doos . Bij Café de doos vinden onze maandelijkse borrel en thuisspeeldag feesten plaats. Tijdens deze borrels kun jij voor maar €2,50 bier/wijn/fris halen als je laat zien dat je lid bent van Kroton (vandaar altijd die prachtige K’s op de handen). Daarnaast kun jij na het winnen van een wedstrijd op een thuisspeeldag samen met jouw team 10 gratis winnaarsshotjes halen en zijn zij te bewonderen op onze wedstrijdshirts. Mocht jij nog vaker willen genieten van onze stamkroeg en wil je ook dan korting krijgen op bier/wijn/fris? Laat dan aan Café de Doos weten dat jij langs komt!  

Naast onze stamkroeg, hebben wij ook een vaste locatie voor alle Algemene Leden Vergaderingen. Deze vinden plaats bij Land van Kokanje. Bij LvK kun jij op vertoon van het liken van Kroton en LvK op Facebook, 25% korting krijgen op jouw maaltijd. Daarnaast stelt LvK een ruimte beschikbaar voor het actieve leden diner en ook zij zijn zichtbaar op o nze wedstrijdshirts.

Onze derde sponsor is DressMe. Deze sponsor zorgt voor de prachtige inspeelshirts (heb jij deze al besteld?), heeft gezorgd voor alle bedrukkingen op de commissiekleding, geeft 10% korting op bedrukkingen en 5% extra korting als het DressMe Logo bedrukt wordt op de kleding. Wil jij jouw (sport)kleding ook bedrukt hebben en tot wel 15% korting op jouw bestelling ontvangen? Ga dan zeker langs bij DressMe. 

Een van de nieuwere sponsoren is Smartbags. Smartbags levert de prachtige sporttassen met Kroton bedrukking. Jij kunt jouw Smartbag al scoren voor maar €65,- en 2x per jaar kun jij deze tassen zelf scoren voor maar €55,-.

Als laatste hebben wij onze sponsor Sportpodoloog Henk Jager. Heb jij een sportblessure waarvan de oorsprong waarschijnlijk hun oorsprong vindt in de voet? Ga dan zeker langs bij Henk Jager, zodat hij jou verder kan helpen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren