Nieuws

Kroton in de Keiweek!

Kroton in de Keiweek!

Hallo Krotonners, 🔴🟢

De KeiCie is druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende KEIweek, welke plaatsvindt van 16 tot 20 augustus aanstaande. Er staan twee borrels gepland, op dinsdag en op donderdag, welke natuurlijk plaatsvinden in café Doos. Het is een mooie kans nieuwe leden te overtuigen én je team/clubgenoten weer te zien! 
We starten dinsdag om 21.00, na de zomertrainingen. 

Op dinsdag staat er een thema avond gepland (thema neon), dit belooft een gezellige avond te worden. Ook zie je graag op donderdag bij de pizzaparty (19-21) welke gevolgd wordt door de borrel in café de doos. Dat klinkt toch super leuk!!!? Kortom, daar wil je bij zijn! 🥳
Er zijn nog veel onzekerheden rondom de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, hierin volgen we de regels van de overheid op. Laten we hopen op het beste. 

Daarnaast hebben we jouw hulp nodig voor Sportplaza. Het evenement vindt plaats op woensdag de 11e en donderdag de 12e van 13.00 tot 18.00 op de Aclo. We zoeken leden die willen helpen om de aankomende studenten te overtuigen om bij onze mooie vereniging te komen spelen. Dit is belangrijk, omdat we naast Veracles en Donitas staan. Wij zijn natuurlijk de leukste vereniging en jij kan helpen om dit ook aan de nieuwe studenten te laten zien.
Ben je enthousiast geworden om te komen helpen bij Sportplaza, stuur een van de leden van de Keicie een berichtje. Leden; Sanne, Myron, Sigrid, Merijn, Heidi. 


Wij zijn er van overtuigd dat het een mooie week gaat worden én dat wij iedereen kunnen laten zien hoe leuk Kroton is! We zien je daar!!! 🤩

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren