Nieuws

Get to know Kroton: De Kroot!

Get to know Kroton: De Kroot!

Elke maand vragen we een Krotonner om een blog te schrijven over hun leven binnen Kroton. Deze keer is de eer aan Tessa (D2), die zal vertellen over hoe het is om onderdeel te zijn van de CommunicaCie en hoe ze, samen met de rest van de commissie, ons clubblad de Kroot maakt!


Lieve Krotonners,

Voor de blog van deze maand zal ik (Tessa) wat vertellen over één van de leukste commissies binnen Kroton: de CommunicaCie! Samen met Merijn, Esmée, Sebastian, Lidia, en Ilse zit ik in deze commissie dit jaar, en wij zorgen ervoor dat er 6 Kroots (clubbladen) worden uitgebracht en we zijn sinds dit jaar ook verantwoordelijk voor de Leeuwenrace. De Leeuwenrace is een competitie binnen de teams van Kroton om zoveel mogelijk punten te halen door gekke opdrachten te doen, vernoemd naar onze held én mascotte Tonnie de Leeuw. Nu denk je misschien, wat een drukke commissie, zo veel te doen, maar eigenlijk valt dat grotendeels wel mee. Dit jaar heeft de CommunicaCie namelijk vaak de neiging om alles heel rustig aan te doen totdat er bijna geen tijd meer is voor de deadline, wat erg stressvol is (vooral voor mij, als voorzitter (misschien ligt het ook een beetje aan mij)). Op dit moment hebben we al drie prachtige Kroots gepubliceerd (al zeggen we het zelf), maar er komt nog veel meer moois aan!

Nu zijn we bezig met het maken van de vierde Kroot. Om jullie een beter inzicht te geven hoe het gaat binnen onze commissie, zal ik jullie vertellen hoe wij een Kroot maken. Allereerst plannen we een meeting in om een onderwerp te verzinnen en ideeën voor stukjes te bedenken. Deze stukjes verdelen we dan over de commissie leden, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Ook stellen we een deadline vast en plannen we alvast een meeting om de Kroot in elkaar te zetten. Deze meeting is vooral voor het zoeken van plaatjes, de teksten te controleren en de opmaak van de Kroot te doen. Daarna, als de Kroot klaar is, wordt het naar de drukker gestuurd en dan kan iedereen het lezen tijdens de thuisspeeldag!

Voor elke Kroot vragen we ook naar jullie input. Jullie kunnen bijvoorbeeld Kwoots (gekke quotes van Krotonners), Krossips (gossips over Krotonners) en Dear Tonnies (met een vraag om advies) opsturen naar ons. Op deze manier blijft iedereen up-to-date met de laatste roddels, en kunnen meer mensen genieten van grappige uitspraken:). Voor deze Kroot hebben we jullie ook een vragenlijst gestuurd met vragen over de liefde! <3 

Mocht je nog vragen hebben over de CommunicaCie en/of wil je volgend jaar misschien lid worden van deze geweldige commissie, stuur dan gerust een berichtje naar ons!

XOXO

Tessa, namens de CommunicaCie

06-43134133


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren