Nieuws

Get to know Kroton: Borrels!

Get to know Kroton: Borrels!

Elke maand vragen we een Krotonner om een blog te schrijven over hun leven binnen Kroton. Deze maand is de eer aan Marcel (H1), die vertelt over zijn liefde voor borrels door de jaren heen!


Beste krotonners,

Ik ben al een hele tijd lid van deze geweldige volleybalvereniging, sinds september 2014 om precies te zijn. En in die tijd veranderen sommige dingen nooit: we spelen volleybal, we zijn studenten, onze mooie kleuren en natuurlijk dat we leuker zijn dan Donitas en Veracles. Maar andere dingen veranderen wel: de mensen, de teams en ook de borrels. De afgelopen jaren is het leuk om te zien hoe wij als vereniging elk jaar evolueren en veranderen met elke groep nieuwe studenten die bij deze geweldige club gaat spelen. Ik wil het graag hebben over de borrels wat ze betekenen en hoe het is veranderd door de jaren heen. 

Toen ik net bij Kroton begon, was ik nieuw in Groningen. Nieuwe plek, nieuwe sport en nieuwe mensen om te leren kennen. Ik vond het geweldig hoe ik op de borrels iedereen van de club kon leren kennen. Het was een casual moment om te praten met mensen van andere teams of commissies die ik nog niet kende en ze beter te leren kennen. 

Iets wat anders was toen ik bij Kroton begon, was dat twee teams samen de borrels moesten organiseren. Ze bedachten samen een thema en maakten samen reclame voor de borrel. Het was een leuke manier om in contact te komen met andere teams. We hadden een aantal leuke thema socials zoals stoplicht, gala, lelijke kersttrui, zwart-wit en natuurlijk film themafeesten.

In de laatste jaren verdwenen de thema's, maar de mensen bleven komen. Dus nog steeds was het elke maand een moment om met de andere leden te praten en de club te leren kennen en er een band mee op te bouwen. En man, wat heb ik leuke avonden gehad. 

En nu is er al twee jaar corona en zijn er minder borrels en meer online evenementen. Ik zie dat borrels hun charme aan het verliezen zijn. Het is niet meer de casual plek waar je kunt chillen, drinken, en meer mensen kan leren kennen. En ik begin die momenten te missen. Ik begin jullie te missen.

Dus, ik zou tegen iedereen willen zeggen, kom naar de borrels! Leer de mensen van de vereniging kennen, maak vrienden, word dronken, hoor verhalen, heb plezier en maak herinneringen. Ik hoop jullie daar te zien.

- Marcel Hummel (H1)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren