Nieuws

Bestuursvakantie

Bestuursvakantie

Het bestuur is het jaar goed begonnen met een vakantie in München! Onze Lotte was gevloerd door onze grote vriend C :(

De reis begon op dinsdag 3 januari vanuit het prachtige Holten. Eerst werd Ellis opgehaald in het twentse Losser, waarna we doorreden om Valerie op te halen op het station van Enschede. Toen ook Annika was opgehaald in Bochum kon de roadtrip echt beginnen. Na 9 uur kwamen we aan in Ismaning en was de groep compleet. 

De volgende dag hebben we besteed aan het ontdekken van de stad München. We hebben eerst een rondleiding gehad van een hele vrolijke gids en daarna hebben we heerlijk geluncht. We hebben zelfs een kerktoren beklommen om het ultieme uitzicht over de stad te hebben, met de alpen aan de horizon. De reis werd afgesloten bij BMW wereld. ‘s avonds hebben we een gezellige filmavond gehad.

Op donderdag startte iedereen rustig de dag op en hebben we het ‘normale’ (bestuurs/studie) leven weer opgepakt. ‘s middags hebben we een bestuursvergadering gehad en ‘s avonds zijn we uit eten geweest. De avond werd afgesloten met Kniffel (de duitse versie van Yahtzee) en we gingen vroeg slapen.

De laatste dag werd besteed aan een tripje naar Oostenrijk. We zijn de Gaiserberg opgereden en hebben hier een wandeling gemaakt met prachtig uitzicht. Daarna hebben we traditionele apfelstrudel gegeten in Salzburg en rondgestruind door de stad. Op de terugweg krijgen we te maken met echte stau, maar met onze afspeellijst kwamen we hier ook doorheen. ‘s avonds werd er een potje Phase 10 gespeeld om de dag af te sluiten.

En helaas komt aan elke vakantie een eind :( Annika nam de trein en Amy, Ellis en Valerie begonnen aan de terugweg. Dit ging verbazingwekkend snel en zonder stau! 


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren