Nieuws

Aanvulling Corona-protocol

Aanvulling Corona-protocol

Beste Krotonner,

 

Vanwege een aantal ontwikkelingen rondom Covid-19, sturen wij een aantal nieuwe maatregelen waaraan Krotonners zich moeten gaan houden de komende tijd. 

Om verspreiding te voorkomen, is het niet meer mogelijk om met andere teams mee te trainen of wedstrijden te spelen. Uitzondering hierbij is dat wanneer er te weinig spelers zijn voor een wedstrijd of training er wel iemand van een ander team gevraagd mag worden. Dus alleen wanneer het echt niet mogelijk is om te trainen of een wedstrijd te spelen met enkel spelers van je eigen team mag vervanging gevraagd worden. Mocht er toch vervanging gevraagd worden, geef dit door aan de trainer/coach. De trainer/coach zal dit vervolgens doorgeven aan het bestuur d.m.v. een appje in de trainers whatsappgroep. 

Daarnaast ook een dringende oproep om je echt aan alle regels van ons protocol en het ACLO-protocol te houden. Dit betekent dus dat je alleen bij je eigen training/wedstrijd aanwezig mag zijn. Kom niet bij elkaars trainingen/wedstrijden kijken, kom alleen bij je eigen training/wedstrijd. Geef ook maar met 1 persoon tegelijk training (tenzij er 2 trainers zijn ingepland voor het team op 1 avond). Leden van de technische commissie zijn hierbij uitgezonderd. Zij mogen wel bij een training kijken als er een nieuw lid meetraint, maar kom met zo min mogelijk mensen.

Aangezien de wedstrijden weer van start gaan, raden wij aan, wanneer je met elkaar in de auto zit, ook een mondkapje te dragen. Dit alles om zoveel mogelijk verspreiding tegen te gaan.

Heb je klachten? Blijf thuis en zorg dat je getest wordt. Bij een positieve test, moeten jij en je teamgenoten 10 dagen in quarantaine. Geef dit ook aan bij het bestuur, zodat we jullie zoveel mogelijk kunnen helpen! Mocht de quarantaine tijd een wedstrijd betreffen, laat dit dan ook aan het bestuur weten, zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken samen met de Nevobo. 

 

Bestuur ’19-‘20
Kandidaat bestuur ’20-‘21

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren