Bedrijventoernooi - Kroton Beach WEST

Bedrijventoernooi - Kroton Beach WEST

Meedoen met jullie bedrijf aan een sportief en leuk bedrijfsuitje? Geef jullie vandaag nog op voor Kroton Beach West bedrijventoernooi op 1 juli 2022! Of jullie nu komen om samen zand te happen, om andere bedrijven te ontmoeten, of lekker fanatiek willen spelen, het kan allemaal op 1 juli. In samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST maken we Kroton Beach groter dan ooit tevoren!

Stel jullie team samen met 4 personen en strijd mee in het niveau hoog, midden of laag. Op de dag zelf kan je jouw team aanmelden vanaf 14.00 waarna om 14.30 de eerste wedstrijden beginnen. Rond 18.00 is het toernooi afgelopen waarna er een prijsuitrijking zal plaatsvinden met mooie prijzen! De kosten per team zijn 60 euro. Dit is inclusief een informele netwerkborrel (2 drankjes pp en snacks inbegrepen) na afloop van het toernooi. Willen jullie graag op een goede bodem het toernooi in? Het is ook mogelijk om vooraf te lunchen bij Kaap Hoorn met een korting van 10%. Kortom, dit willen jullie niet missen.

Net als andere jaren hopen we jullie te zien op het toernooi aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Inschrijven kan via de rode 'aanmelden'-button aan de linkerkant van deze pagina. Inschrijven kan uiterlijk tot 26 juni 2022. Als jullie een vraag hebben, stuur dan een email naar krotonbeachcie@gmail.com.

Indien je liever een factuur ontvangt voor de aanmelding, mail dan naar krotonbeachcie@gmail.com het level waarin je wil spelen, de teamnaam en de contactpersoon. 

Onze sponsoren