Dames 1 Beker Finale

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Organisator
Bestuur 2021-2022
Datum en tijd
14 mei 2022 12:00 - 19:00
Locatie
Trasselt, Tilber 5, 7908PB Hoogeveen

Dames 1 Beker Finale

Op zaterdag 14 mei speelt onze dames 1 de beker finale in Hoogeveen! Dit historische moment willen we uiteraard met de hele vereniging vieren, dus ga mee met dames 1 op city trip naar Hoogeveen!

Dit wordt het Kroton uitje van het jaar! We hebben een grote bus gehuurd (schoolreisje-vibes!), hebben een vette playlist samengesteld en genoeg rood-groene attributen ingeslagen. Met zijn allen brengen we de beker mee terug naar Groningen, we zijn tenslotte één groot team!

De kosten voor dit fenomenale uitje zijn €15,- p.p., en dit is inclusief een leuke busrit naar Hoogeveen en terug, een zeer spannende volleybalwedstrijd, genoeg tijd voor een “derde helft” of sightseeing in Hoogeveen en een hele leuke goodie bag! Deze prijs is het maximum, afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de prijs dalen! 

De bus vertrekt om 12.00 uit Groningen. De wedstrijd is om 14.00, en na die tijd is er nog tijd om feest te vieren of andere wedstrijden te bekijken voordat we om 18.00 weer huiswaarts keren.

We hopen dat jullie allemaal mee gaan naar Hoogeveen om dit volleybalseizoen samen op een fantastische manier af te sluiten! (VOL = VOL)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren