Gotcha!!!

Gotcha is terug en beter dan ooit!

Hoe werkt het?

De activiteit van deze maand duurt de hele maand. Aan het begin van de maand krijg je een waterpistool en wordt je een naam toegewezen van een mede-Krotonner. Het is jouw taak om deze Krotonner uit te schakelen in Gotcha. Hoe doe je dat? Besproei ze met je waterpistool. Maar zorg ervoor dat ze het niet zien gebeuren en dat je ze verrast! Zodra je ze hebt uitgeschakeld en het bewijs hebt ingediend, ontvang je de naam van wie zij hadden moeten uitschakelen. En zo gaat het door totdat er nog maar één persoon over is!

Speciale regels:

Er zijn geen veilige zones, alleen tijdens trainingen of wedstrijden is het niet toegestaan om Krotonners uit te schakelen. Geen andere krotonner mag de eliminatie zien. Als iemand anders het ziet, wordt de eliminatie ongeldig verklaard en moet je het opnieuw doen. Als er geen bewijs is, wordt het ook ongeldig verklaard.

Dit jaar zullen we prijzen uitreiken voor de meest creatieve kill cams! Zorg er dus voor dat jouw eliminatie een speciale draai heeft en stuur ze naar de Accie, en wie weet win je wel een speciale prijs!

Gotcha is volledig gratis om aan deel te nemen en de winnaar ontvangt ook een prijs! Inschrijven sluit op 4 april om middernacht en je krijgt je eerste naam toegewezen op 4 april!

Schrijf je nu in en doe mee aan de meest competitieve activiteit van Kroton tot nu toe!!

Nog niet overtuigd? Bekijk @acciekroton op Instagram voor wat speciale inhoud!


 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren